Allegri stelt Ronaldo 'gewoon' op: "Hij heeft brede schouders"

5 oktober 2018, 14:46   Bijgewerkt: 5 oktober 2018, 14:54

Hoewel Cristiano Ronaldo achtervolgd wordt door beschuldigingen van verkrachting, staat hij zaterdag 'gewoon' in de basis van Juventus. Trainer Massimiliano Allegri staat volledig achter de Portugees. Juventus gaat op bezoek bij Udinese. Ronaldo miste het Champions League-duel van dinsdag met Young Boys, omdat hij geschorst was. 

"Ik ken Cristiano nu drie maanden. Hij is een goede jongen", zei Allegri vrijdag op een persconferentie. "In de afgelopen vijftien jaar van zijn carrière liet hij binnen en buiten de lijnen zien een geweldige prof te zijn. Ronaldo heeft brede schouders. Hij is gefocust op wat er op het veld moet gebeuren." Ronaldo kreeg geen oproep voor de nationale ploeg van Portugal. "Ik was hiervan op de hoogte", aldus Allegri. "Hij heeft dit besloten in samenspraak met de bondscoach en de bondsvoorzitter."

Ronaldo zit in de problemen door beweringen van een Amerikaanse vrouw. Volgens Kathryn Mayorga is ze negen jaar geleden verkracht door de voetballer. Hijzelf ontkent in alle toonaarden en weet zich gesteund door Juventus. [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339517/nike-en-electronic-arts-spreken-zorgen-uit-over-ronaldo-soap/,_blank,Nike en Electronic Arts] spraken wel hun zorgen uit.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen