Feyenoord tegen Willem II zonder Bijlow, met Van Persie

5 oktober 2018, 14:23

Giovanni van Bronckhorst kan komend weekend tegen Willem II nog altijd geen beroep doen op keeper Justin Bijlow. De doelman kampt nog altijd met pijntjes en wordt wederom vervangen door Kenneth Vermeer. Ook Robin van Persie is van de partij en dat had de oefenmeester wel verwacht. "Als je de beelden terugkijkt zie je dat hij niet de intentie heeft de speler te blesseren."

Dat vertelde de coach tijdens het persmoment, geciteerd door RTV Rijnmond. Van Persie kan dus wél starten in Tilburg, aanvalsmaatje Nicolai Jørgensen kan vermoedelijk nog niet vanaf het begin meedoen. "Maar hij is wel weer een stap verder. Hij voelt zich ook steeds fitter worden", aldus 'Gio'. "Sam Larsson is fit genoeg om te starten. Hij heeft vandaag kunnen trainen."

{image[327734][right-half][]}Toornstra

Mogelijk gaat dat ten koste van Jens Toornstra, die de afgelopen twee Eredivisie-duels voortijdig naar de kant werd gehaald door Van Bronckhorst. "Ik denk dat vorige week de wissel logisch was", aldus de coach, die Jørgensen inbracht voor de middenvelder. "Maar Jens heeft zijn waarde voor het team." Bovendien valt er voorin weer iets te kiezen voor de Rotterdammers.

En de aanvalskracht is nodig volgens Van Bronckhorst, omdat hij een hoge pet op heeft van de opponent uit Tilburg. "Willem II scoort veel en stopt veel energie in de wedstrijden. Zeker thuis is het een team dat er goed uitziet en veel druk zet. Al hebben ze wel wat schorsingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen