St. Juste verbaasde zich over de ophef rondom zijn paarse kapsel

5 oktober 2018, 09:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jeremiah St. Juste baarde twee weken geleden opzien door zijn opvallende haardracht. De verdediger van Feyenoord had zich een paarse coupe laten aanmeten, maar schrok van de reacties die dat teweeg bracht. "Zo veel gedoe om een kapsel, dat vind ik bijzonder. Wat zegt dat dan?", vraagt hij zich af.

Tegenover Voetbal International gaat hij in de ophef die over zijn kapsel naar buiten kwam. "Ik vond het al zo apart dat iedereen toen over Memphis heen viel, toen-ie zich met een hoed op meldde in het trainingskamp van het Nederlands elftal. Voor mij was hij gewoon dezelfde Memphis als altijd, alleen deze keer met een hoedje op", aldus St Juste, die zijn kapsel vooral nam omdat hem dat leuk leek.

"Ik zie ook nog steeds niet het verband met het voetbal. Je moet worden beoordeeld en veroordeeld op wat je laat zien op het veld, niet om hoe je eruitziet. En of je dan speelt met paars, groen, rood of geel haar, dat zou in de beoordeling geen rol mogen spelen", vindt hij. "Echt een statement heb ik er niet mee willen maken, maar ik vind het gewoon wel belangrijk dat mensen kunnen zijn hoe ze zich voelen, hoe ze wíllen zijn."

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen