Rosario ziet Oranje als een eer: "Het is een mooi extraatje"

5 oktober 2018, 09:17

PSV'ers Steven Bergwijn en Pablo Rosario hopen zich vrijdag beiden voor het eerst in de definitieve selectie van het Nederlands elftal te spelen. De jonge aanvaller was al vaker in beeld in de voorselectie, Rosario zat voor de eerste keer bij de voorlopig groep. Toch is iedereen vol lof over de middenvelder, die midweeks nog scoorde tegen Internazionale.

"Ik krijg het vertrouwen bij PSV, van alles en iedereen. Dat wil ik terugbetalen door goed te presteren en dat doe ik nu. In dit team is het ook heel makkelijk om daarin mee te gaan", vertelt Rosario in De Telegraaf. Hij speelde zich in de picture van het Nederlands elftal en maakte vervolgens een prachtig doelpunt in de Champions league.

De oproep van Koeman is voor de PSV'er vooral een erkenning. "Het is een mooi extraatje. Of ik nu wel of niet word geselecteerd, ik blijf op deze manier doorgaan", aldus Rosario, die vervolgens hoorde dat bondscoach Ronald Koeman klapte voor het fraaie doelpunt. "Dat zijn mooie dingen, al was hij vast niet de enige die klapte in het stadion."

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen