Gisteren gemist: hoorzitting Van Persie, toekomst Van de Beek

5 oktober 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 4 oktober.

Aanklager houdt vast aan voorgestelde straf Van Persie

De aanklager betaald voetbal wil Robin van Persie blijven schorsen voor drie duels, waarvan één voorwaardelijk. De aanvoerder van Feyenoord meldde zich donderdag voor de tuchtcommissie nadat hij niet akkoord was gegaan met het schikkingsvoorstel voor zijn rode kaart tegen Vitesse. Feyenoord en de speler zelf gaan voor minstens strafvermindering.

Albers wil gesprek met Ajax als voor Van de Beek niets verandert

Als de situatie van Donny van de Beek bij Ajax niet spoedig verandert, wil zijn zaakwaarnemer Guido Aalbers met de club om tafel. Chelsea, Liverpool, Manchester United en AS Roma zochten al contact met de belangenbehartiger.

Juventus schaart zich achter beschuldigde Ronaldo

Juventus schaart zich achter Cristiano Ronaldo, die wordt beschuldigd van verkrachting. De Portugees zelf ontkende alle beschuldigingen al in alle toonaarden. Juventus hield zich tot dusver stil, tot donderdagavond. De Italianen kwamen met een korte verklaring.

Coëfficiëntenlijst: Oostenrijk loopt weer in op Nederland

Hoewel Ajax knap gelijkspeelde bij Bayern München en daarvoor veel lof kreeg, is het verschil tussen Nederland en Oostenrijk op de coëfficiëntenlijst verder gekrompen. Na de eerste Europese ronde was de marge 0,383 punt, na de duels van afgelopen dagen is het verschil slechts 0,183. Met name Nederland en Oostenrijk maar ook Denemarken strijden om de elfde plaats, die in het seizoen 2019/2020 een rechtstreeks ticket voor de Champions League oplevert.

Cocu wint weer eens met Fenerbahçe

Phillip Cocu heeft eindelijk weer eens een goed resultaat behaald met Fenerbahçe. In eigen huis had de ploeg van de Nederlandse coach alleen voor de rust moeite met Spartak Trnava, waarna Islam Slimani met twee doelpunten Cocu de broodnodige zege bracht.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen