Groep J: basisspeler Promes in Rusland onderuit met Sevilla

4 oktober 2018, 23:12

Sevilla heeft op bezoek bij FC Krasnodar alles uit handen gegeven. De Andalusiërs gingen na een 0-1 voorsprong met 2-1 onderuit. Standard Luik won voor het eerste in groep J. De Belgen deden dat ten koste van het Turkse Akhisarspor (2-1).

FC Krasnodar - Sevilla 2-1

Quincy Promes mocht het proberen in de basis van Sevilla, maar kwam wederom niet op het scoreformulier. De Oranje-international werd in de 77ste minuut gewisseld voor Wissam Ben Yedder. Voor zijn wisselbeurt had Promes nog wel een kansje om de gelijkmaker van Mauricio Pereira ongedaan te maken. Hij stuitte op doelman Stanislav Kritsyuk. Op de bank zag Promes dat Sevilla ook het puntje verspeelde. Tornike Okriasvhili bezorgde de Russen de zege en op basis van het spelbeeld in de tweede helft was dat ook verdiend.

Standard Luik - Akhisarspor 2-1

Standard Luik schudde Akhisarspor van zich af.  Alle drie doelpunten vielen in de eerste helft. Met zijn hoofd opende Renaud Emond de score. Dankzij een foutje van Guillermo Ochoa kwamen de Turken op gelijke hoogte, maar herstelde Moussa Djenepo het foutje van de Mexicaanse doelman. In de tweede helft kwam Akhisarspor ook nog met tien man te staan, omdat Mustafa Yumu zijn tweede gele kaart pakte.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!]