Groep C: FC Kopenhagen in blessuretijd voorbij Bordeaux

4 oktober 2018, 21:09

Alleen in Girondins Bordeaux is nog puntloos in groep C. Zenit St. Petersburg en FC Kopenhagen boekten donderdagavond hun eerste zege in de Europa League. Beide ploegen gaan ook meteen aan kop in de groep die Slavia Praag compleet maakt. 

Girondins Bordeaux - FC Kopenhagen 1-2

Het venijn van de eerste helft zat 'm in de staart. Pieros Sotiriou (foto) kopte Kopenhagen op een voorsprong, die als sneeuw voor de zon leek te verdwijnen. Girondins Bordeaux kreeg een makkelijk gegeven penalty, maar Francois Kamano schoot die hoog over. Ook het slotstuk van de tweede helft kreeg spektakel. Bordeaux had al de nodige kansen en in de 84ste minuut was het verdiend raak. Doelman Stephan Andersen had geen antwoord op een uithaal Younousse Sankhare. Toch bleven de Fransen met een kater achter In blessuretijd scoorde Robert Skov en bleef Bordeaux alsnog met lege handen achter.

Zenit St. Petersburg - Slavia Praag 1-0

Zenit St. Petersburg keek lang de kat uit de boom. Slavia Praag was de bovenliggende ploeg en kreeg ook de kansen. De drie punten gingen echter naar de Russen. Tien minuten voor tijd vond de thuisploeg de ruimte in de Tsjechische defensie. Routinier Aleksandr Kokorin werd de gevierde man door de enige treffer voor zijn rekening te nemen.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen