Stroeve start Promes in Sevilla: "Hij heeft tijd nodig"

4 oktober 2018, 14:34

Quincy Promes is er in zijn eerste weken in Spaanse dienst nog niet in geslaagd om veel indruk te maken bij Sevilla. De aanvaller, overgekomen van Spartak Moskou, moet vooralsnog genoegen nemen met een reserverol bij de nummer drie van de Primera División. Zijn trainer, Pablo Machín, hoopt dat Promes snel laat zien waarom Sevilla meer dan twintig miljoen euro voor hem betaalde.

Promes krijgt donderdagavond in de Europa League tegen FK Krasnodar mogelijk speeltijd van Machín. "Hij heeft in de Russische competitie gespeeld, dus hij kent de tegenstander en veel van hun spelers", begint de oefenmeester op de persconferentie daags voor het treffen. "Hij behoort tot de selectie en kan spelen, dat kan als basisspeler of als invaller."

Sevilla tastte de afgelopen zomer diep in de buidel om Promes over te nemen van Spartak. "We hebben hem aangetrokken omdat hij een uitstekende speler is die veel doelpunten heeft gemaakt", vervolgt Machín, die op dit moment geen reden ziet om iemand ten faveure van Promes te slachtofferen. "Het team doet het op dit moment goed en hij heeft tijd nodig om zich aan te passen. Hij heeft zijn scoringsdrift nog niet laten zien, maar ik hoop dat hij daar snel mee begint."

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen