Zuur gevoel bij Denswil: "Als ik die binnen had gekopt..."

4 oktober 2018, 11:35   Bijgewerkt: 4 oktober 2018, 12:10

Club Brugge slaagde er woensdagavond niet in om een gelijkspel uit het vuur te slepen tegen Atlético Madrid. Door een doelpunt Arnaut 'Danjuma' Groeneveld kwamen de Belgen voor rust op gelijke hoogte, maar in de tweede helft nam de Spaanse club weer de leiding. Een kwartier voor tijd, bij een 2-1 stand, kreeg Stefano Denswil nog een dot van een kans.

De Nederlandse verdediger slaagde er echter niet in om een goede kopkans te verzilveren."Als ik die binnen had gekopt... maar het zij zo", treurt Denswil in gesprek met Sporza. Brugge maakte voor rust een goede indruk, maar ging uiteindelijk met 3-1 onderuit. "De tweede helft speelden we niet zoals we kunnen, de eerste helft wel. Een wereld van verschil."

"In de eerste helft hadden we ze aardig te pakken. Zij hebben vervolgens wat veranderd, waardoor wij eigenlijk de hele tweede helft zoekende waren. We kwamen er niet aan te pas en waren steeds een stapje te laat. Dan word je op dit niveau afgestraft", gaat Denswil verder. "We zijn goed op 1-1 gekomen, maar in de tweede helft hebben we het weggegeven. We hebben alleen achteruitgelopen; de bal hebben we niet eens vijf keer kunnen rondspelen."

Lees ookDanjuma maakt wereldgoal: "We waren niet compleet kansloos"

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen