Nederland
2 – 0
Estland

Wijnaldum wil dat Liverpool lering trekt uit nederlaag

Wijnaldum wil dat Liverpool lering trekt uit nederlaag

4 oktober 2018 – Georginio Wijnaldum zag Liverpool woensdagavond geen al te beste beurt maken tegen Napoli. Niet alleen verloor de Engelse ploeg in Italië, ook het spel van de ploeg van trainer Jürgen Klopp was ondermaats. Wijnaldum hoopt dat Liverpool de draad snel weer oppakt na de 1-0 nederlaag.Ondanks het matige spel leek Liverpool een punt aan de tweede groepswedstrijd over te houden. De Engelsen verloren echter door een late goal van Lorenzo Insigne. "Van deze wedstrijd moeten we leren. Dat is ook wat we gaan doen: analyseren en bekijken wat beter kan. We weten wat we kunnen brengen, daar hebben we nog steeds vertrouwen in. Maar dit was wel een realiteitscheck", aldus Wijnaldum via de officiële clubkanalen.

Liverpool leek dit seizoen ongenaakbaar, maar verloor onlangs van Chelsea in de League Cup, speelde vervolgens in de competitie gelijk tegen Londense club en verloor woensdag in de Champions League. "We hebben dit seizoen laten zien wat we kunnen, maar dat moeten we iedere wedstrijd brengen. We zijn teleurgesteld, want we verwachten meer van onszelf."

Liverpool staat na de nederlaag in Napels op de derde plaats in Groep C. Napoli gaat met vier punten aan de leiding, Paris Saint-Germain heeft net als Liverpool drie punten. Het doelsaldo van de Fransen is echter een stuk beter.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 19 november 2019