Spalletti dolblij met 'beest' Icardi: "Hij lijkt groter en sterker"

4 oktober 2018, 07:38

Luciano Spalletti is zeer blij dat hij bij Internazionale kan beschikken over Mauro Icardi. De aanvalsleider was woensdagavond weer goud waard voor de Italianen door in het Philips Stadion tegen PSV de winnende 1-2 te maken. Icardi profiteerde na een uur spelen maximaal van een fout van Jeroen Zoet.

Terwijl Icardi in een duel met Daniel Schwaab was verwikkeld, kwam Zoet te vroeg uit. Het was voor de aanvoerder van Inter vervolgens een koud kunstje om te scoren. "Mauro heeft  specifieke eigenschappen. Hij kent geen zwakke punten wat betreft het afronden. Hij lijkt groter en sterk dan hij is en is een beest in de zestien. Soms, zoals in de tweede helft, dan mag hij zich meer focussen op het meeverdedigen. Dat pakte hij aan het einde van de wedstrijd weer op", aldus Spalletti tegen Sky Sport Italia.

De oefenmeester vindt dat zijn ploeg het goed gedaan heeft tegen PSV. "Als je PSV ruimte geeft, dan kunnen zij gebruikmaken van spelers die sterk zijn in de lucht. We hebben de juiste momenten gekozen om druk te zetten. Af en toe lukte het echter niet om door te drukken. We hebben geprobeerd om PSV ver van ons doel te houden en snelle uitbraken te voorkomen, want we weten dat Hirving Lozano dan op zijn gevaarlijkst is."

Lees ookNainggolan: "PSV talentvol

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen