Nainggolan: "PSV talentvol, maar tekort aan ervaring"

4 oktober 2018, 07:14

Radja Nainggolan vindt de zege van Internazionale op PSV (1-2) terecht. De Belg maakte zelf vlak voor rust de gelijkmaker, in de tweede helf strafte Mauro Icardi een fout van Jeroen Zoet af. Nainggolans mening over PSV: talentvol, maar iets te weinig ervaring.

"PSV heeft een jonge ploeg, maar veel voetballend talent", vertelde Nainggolan in de mixed zone. "Ze komen volgens mij wat ervaring tekort. Wij hebben hier verdiend gewonnen. We speelden goed voetbal. We hebben zes punten uit twee wedstrijden en kunnen nu met een rustig gevoel naar Barcelona. Maar het is nog niet beslist. We zitten in een moeilijke poule, waarin iedereen nog door kan gaan."

PSV en Inter treffen elkaar pas op 11 december weer. Dat betreft de laatste groepswedstrijd. Misschien voor beide ploegen een wedstrijd die serieus om de knikkers gaat, of juist niet. Dat zullen de komende duels met Barça en Tottenham uitwijzen. Zou PSV het de Italianen in de uitwedstrijd überhaupt moeilijk kunnen maken? "Tuurlijk", aldus Nainggolan. "Het is de tweede wedstrijd tegen elkaar en dan kun je de tegenstander beter bestuderen. Hopelijk doen wij dat beter dan zij."

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen