De Vrij: "Al met al is het een terechte overwinning voor ons"

3 oktober 2018, 23:31

Stefan de Vrij vindt dat Inter woensdagavond terecht drie punten heeft overgehouden aan het uitduel met PSV. De Italianen zegevierden in de tweede groepswedstrijd met 1-2. Inter won eerder van Tottenham Hotspur en staat door de zege op zes punten. In de komende twee Champions League-wedstrijden speelt Inter tegen FC Barcelona.

"Dit is een heel belangrijke overwinning. We staan na twee wedstrijden op zes punten. Dat is lekker met de wedstrijden tegen FC Barcelona op komst", zegt de Inter-verdediger in gesprek met Ziggo Sport. "We wisten dat het lastig zou worden tegen PSV, dat ook vandaag heeft laten zien een goede ploeg te hebben. De eerste helft hebben we veel kansen gecreëerd. PSV is ook een paar keer gevaarlijk geweest, maar ik denk dat het al met al een terechte overwinning voor ons is geweest."

Voor De Vrij was het duel in Eindhoven bijzonder. Hij speelde tot 2014 in Nederland en verkaste toen naar de Serie A. "Het was erg leuk", zegt hij over zijn terugkeer in Nederland. "Veel familieleden en vrienden konden erbij zijn. Dat is een mooie bijkomstigheid."

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen