FC Barcelona langs Tottenham Hotspur in spektakelstuk

3 oktober 2018, 23:57

FC Barcelona heeft woensdagavond op het heilige Wembley Tottenham Hotspur met 2-4 verslagen. De Engelsen kwamen tot twee keer toe wonderwel terug in de wedstrijd, maar een comeback bleef beide keren uit. Barcelona maakte het pas af in de laatste minuut via de geweldig spelende Lionel Messi.

Barcelona kwam al vroeg op een 1-0 voorsprong. Uit een flitsende aanval kwam de bal links bij Jordi Alba en daar stond ineens doelman Hugo Lloris voor zijn neus die daar niks te zoeken had. In het midden stond Philippe Coutinho vrij en die kon voor leeg doel rustig afmaken, een grote fout van de Franse keeper die al niet zo lekker in het nieuws stond door zijn rijontzegging. De Spurs kwamen na de 0-1 niet tot gevaarlijke kansen en drongen niet veel aan. Barcelona hoefde maar een beetje gas te geven om de 0-2 op het scorebord te krijgen. Na een halfuur verdubbelde Ivan Rakitic met een geweldige volley de voorsprong. De finalist van het WK zorgde daardoor voor een 0-2 ruststand.

Na rust leken de Spurs terug te komen. Harry Kane scoorde, na een goede actie op links, knap in de rechterhoek. Maar nog geen vijf minuten later kwamen aan alle illusies een einde. Messi, die daarvoor al twee keer de paal raakte, schoot nu wel raak. Luis Suárez deed een slim overstapje op een voorzet van Jordi Alba, waardoor Messi simpel binnen kon tikken. Het was echter nog niet beslist. Na dik een uur werd het 2-3. Erik Lamela schoot vanaf de zestien raak. Clément Lenglet veranderde de bal van richting, waardoor Marc-André ter Stegen kansloos was. Tottenham bleef daarna hard strijden, maar het leidde niet tot de gelijkmaker. De goal kwam zelfs aan de andere kant, Messi scoorde opnieuw na weer een overstapje van Suárez en daarmee werd de eindstand op 2-4 bepaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen