Groep A: Atlético verslaat Brugge, Dortmund wint weer

3 oktober 2018, 23:14   Bijgewerkt: 4 oktober 2018, 00:18

In groep A kwam Atlético Madrid maar moeilijk langs het Oranje getinte Club Brugge. Twee doelpunten van Antoine Griezmann zorgden er mede voor dat de ploeg van Diego Simeone toch aan het langste eind trok. Borussia Dortmund won makkelijk thuis van AS Monaco. De wedstrijd kwam pas na rust los. Door een goede tweede helft met een goal van Marco Reus wonnen de Duitsers eenvoudig met 3-0.

Atletico Madrid - Club Brugge (3-1)

Het eerste halfuur gebeurde er vrijwel niets. Griezmann scoorde na een kwartier, maar het was buitenspel. Diezelfde Griezmann scoorde wel na een halfuur. Thomas Lemar gaf voor vanaf de linkerkant. Stefano Denswil leek daar weg te kunnen werken, maar de Nederlandse verdediger ging onder de bal door, waardoor Griezmann vrij kon inschieten bij de tweede paal. Brugge kwam brutaal terug. Vijf minuten voor de rust maakte Danjuma een heerlijke gelijkmaker. De Nederlandse aanvaller, beter bekend als Arnaut Groeneveld schoot vanaf links de bal prachtig in de verre bovenhoek.

Na rust was het Atlético dat zocht naar de 2-1 en de zoektocht resulteerde in een Spaans doelpunt. Griezmann maakte na een dik uur zijn tweede voor Atlético. De kansen voor Brugge waren spaarzaam, de enige kwam uit een corner die er wel in moest, maar verder kwamen de Belgen er niet aan te pas. Ángel Correa had het na de corner moeten beslissen tot twee keer toe, maar hij stuitte tweemaal op de keeper. In de laatste minuut zorgde Koke voor het slotakkoord, de 3-1 en dat was ook de eindstand.

Borussia Dortmund - AS Monaco (3-0)

Bij Dortmund tegen Monaco zochten de Fransen naar de eerste drie punten, maar geen van beide ploegen maakte daar aanspraak op in de eerste helft. Geen grote kansen voor de beide elftallen en daardoor konden ze de kleedkamers gaan opzoeken met een 0-0 ruststand.

Nieuwe impulsen moesten het doen voor de Duitsers en dat lukte. De ingevallen Jacob Bruun Larsen scoorde de 1-0 na een goede steekpass van Jadon Sancho. Daarna was het weer wachten op het volgende spaarzame moment. Twintig minuten voor tijd kregen de Duitsers een penalty, maar de Spaanse spits schoot de bal op de lat. Twee minuten later maakte de Spanjaard zijn fout goed. Hij omspeelde de keeper fraai en kon binnenschuiven voor leeg doel. Reus mocht ook nog scoren, hij schoot na een voorzet voor leeg doel binnen: 3-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen