Telstar duidelijk over Ondaan: "De insteek is fit worden"

3 oktober 2018, 17:13

Terell Ondaan dook afgelopen maandag plots op bij Telstar. In Velsen-Zuid houdt de 25-jarige aanvaller de komende tijd zijn conditie op peil. De club uit de Eerste Divisie sluit niet uit dat Ondaan in de toekomst een contract krijgt aangeboden, maar dat is niet de insteek.

Technisch manager Piet Buter vertelt aan NH Nieuws dat Ondaan onlangs vroeg of hij bij Telstar mee mocht trainen. "Daarna heb ik contact met hem gezocht. We hebben een gesprek gehad en ik heb gezegd dat het goed was. Toen hebben we het nog intern besproken, want hij is natuurlijk een paar jaar geleden toch op een aparte manier weggegaan. Maar iedereen zei: 'Wat gebeurd is, is gebeurd. Geen probleem, hij is van harte welkom.' De trainer zei ook: 'Laat maar meetrainen, dan kijken we wel.' Dus nu is hij hier." 

Ondaan stond aan het begin van het seizoen nog onder contract bij PEC Zwolle, maar vlak voor het sluiten van de zomerse transferwindow werd zijn contract verscheurd. Of zijn toekomst in Velsen-Zuid ligt, weet de technisch manager niet. "Zeg nooit 'nooit' in de voetballerij. Hij komt in eerste instantie om fit te worden en daarna zien we wel verder. Als hij fit is, wij het een geweldige speler vinden en hij heeft het hier hartstikke naar zijn zin, dan weet je nooit hoe het gaat. Hij is vrij om te gaan en staan waar hij wil, maar dan is het misschien nog wel een mogelijkheid. Dat moet je gewoon open laten, maar dat is niet de insteek. De insteek is meetrainen en fit worden." 

Lees ook: Clubloze Ondaan houdt conditie op peil bij Telstar

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen