Wöber: "Je denkt toch: als ik het verpruts is het game over"

3 oktober 2018, 15:30

Een van de uitblinkers bij Ajax tegen Bayern München (1-1) was

€17M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber. De Oostenrijkse centrumverdediger zit vrijwel altijd op de bank bij de Amsterdammers, maar liet dinsdag zien een betrouwbare speler te zijn. Toch had hij vooraf wel wat zenuwen.

Wöber was bang dat hij een zware avond tegemoet zou gaan. "Weinig wedstrijdritme, zware tegenstander. Net als tegen Dinamo Kiev, toen ik als linksback op de plek van Nicolás Tagliafico moest spelen. Je denkt toch: als ik het verpruts, is het misschien game over", geeft hij eerlijk aan tegenover Het Parool.

De vroege tegengoal, die gemaakt werd door Mats Hummels, was uiteraard een domper voor Ajax. "We moesten onszelf bij elkaar rapen. Voor de meesten van ons zijn dit de eerste ervaringen in de Champions League, tegen zo'n grote club, in zo'n stadion. Veel teams zouden mentaal breken na zo'n vroege tegengoal, maar wij geloofden in wat we wilden doen. Niet veel mensen zullen hebben gedacht dat we hier een resultaat konden halen, met deze manier van spelen. We hadden zelfs kunnen winnen."

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen