Peterson dolblij: "Je droomt hiervan, nu komt het uit"

Peterson dolblij: "Je droomt hiervan, nu komt het uit"

3 oktober 2018 – Het zijn fantastische weken voor Kristoffer Peterson. Het goudhaantje van Heracles Almelo is topscorer van de Eredivisie en is woensdag beloond voor zijn goede spel in de Eredivisie. De Zweedse bondscoach Janne Andersson heeft hem namelijk opgenomen in de nationale selectie.Peterson kreeg het nieuws woensdag te horen van assistent-trainer Peter Reekers. "Ik stond onder de douche", zegt de Zweed tegen Tubantia. "Hij lachte naar me. Ik vroeg: Wat is er? Of ik al op mijn telefoon had gekeken? Die ontplofte op dat moment."

Peterson is dolblij met het nieuws en viel zijn trainer Frank Wormuth in de armen. "Dank je, zonder jou was dit niet gelukt", zei hij. "Voor mijn moeder, vrienden en vriendin is dit een heel trots moment. Ik ga nog altijd om met dezelfde vrienden als op mijn vijfde. Dan droom je van zoiets, nu komt het uit."

Zweden neemt het in de aanstaande interlandperiode op tegen Rusland en Slowakije. Op 11 oktober staat het Nations League-duel met de Russen op het menu, vijf dagen later wacht er een oefenwedstrijd tegen de Slowaken.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 20 maart 2019

  2. dinsdag 19 maart 2019