Denswil geniet in miljardenbal: "De sfeer maakt het speciaal"

3 oktober 2018, 11:57

Stefano Denswil weet dat hij woensdagavond aan de bak kan in de Champions League. De verdediger van Club Brugge gaat met zijn ploeg op visite bij Atlético Madrid en dus kan hij zich opmaken voor confrontaties met Diego Costa en Antonie Griezmann. Hij kijkt ernaar uit.

De 25-jarige Nederlander heeft inmiddels de nodige ervaring in de Champions League. "Het is vooral de sfeer die het speciaal maakt", legt hij uit aan het Algemeen Dagblad. "Wij moeten doen wat we élke wedstrijd proberen: ons voetbal laten zien. Denken dat we de beste zijn en vol vertrouwen beginnen. Zoals tegen Dortmund. Gaat het fout, dan is het maar zo. Zolang je er maar alles aan gedaan hebt, want als je met een 'poepie' in je broek speelt, kan je beter thuisblijven. Da's het grote verschil met onze vorige Champions League-campagne."

De oud-Ajacied, die bezig is aan zijn derde jaar in België, zal vanavond de strijd aan moeten met Diego Costa. "Ik zag hem al bezig tegen Sergio Ramos - dat zijn duels op leven en dood, hé. Soms heeft het meer weg van 'wrestling' of UFC (Ultimate Fighting Championship, red.). Zonder boksring dan. Maar uiteindelijk pikt hij bijna wel altijd zijn doelpuntje mee. Griezmann is een ander type - heel rustig. Hij houdt van voetballen, minder van praten en vechten."

Club Brugge verloor in de eerste speelronde van Borussia Dortmund terwijl Atlético won bij AS Monaco.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen