Robben complimenteert Ajax: "Hadden ook zo willen spelen"

3 oktober 2018, 00:01

Arjen Robben kon na het gelijkspel tussen Ajax en Bayern München dinsdagavond niets anders doen dan de complimenten uitdelen aan de Amsterdammers. Sterker nog: de aanvaller vond dat de Duitsers op bepaalde vlakken een voorbeeld zou moeten nemen aan de bezoekers uit Nederland. "Zoals Ajax speelde, hadden wij het ook willen doen", gaf hij toe.

Tegenover Ziggo Sport blikte de rappe aanvaller terug op het duel in München (1-1). "We begonnen goed, waren gevaarlijk en hadden de overhand. Dan wil je doordrukken, maar de wedstrijd kantelde", merkte de Nederlander. "Ajax speelde gewoon goed, met veel durf." Toch vond Robben ook dat Bayern veel meer had moeten brengen, maar erkende dat het er op dit moment niet inzit.

"We moeten beter. Dat kunnen we ook, alleen hadden we geen grip. We kwamen elke keer een stap te laat. Complimenten aan Ajax", was de aanvaller eerlijk. Ook werd Robben nog voortijdig naar de kant gehaald: de routinier baalde er van. "Maar nog veel meer dat we als ploeg nog niet laten zien wat we kunnen. Natuurlijk wil ik liever blijven staan. In een vol stadion laten zien wat ik kan. Lekker een wedstrijdje spelen in de Champions League. We kunnen meer, maar het komt er niet uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen