Gisteren gemist: Ajax speelt gelijk, Real onderuit en PSV is fit

3 oktober 2018, 00:30   Bijgewerkt: 2 oktober 2018, 23:49

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 2 oktober.

Uitstekend voetballend Ajax krijgt met punt te weinig bij Bayern

Wie vooraf gezegd zou hebben dat Ajax met een 1-1 op bezoek bij Bayern München ontevreden zou zijn, was ongetwijfeld voor gek verklaard. Toch zullen spelers, staf en fans het gevoel hebben dat er dinsdag meer in had gezeten dan een remise. In dezelfde poule ontsnapte Benfica, dat een halve wedstrijd met een man minder speelde, aan [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339404/rood-benfica-ontsnapt-aan-puntverlies-tegen-aek-athene/,_blank,puntverlies] tegen AEK Athene. 

Kluivert scoort, Real Madrid verliest, City ontsnapt en Mourinho wint niet

Justin Kluivert heeft zijn eerste goal in dienst van AS Roma gescoord. Onze landgenoot maakte het voorlaatste doelpunt in de door zijn club de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Viktoria Plzen. Real Madrid kwam een dramatische start in Moskou [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339403/groep-g-eerste-doelpunt-kluivert-domper-real-madrid/,_blank,niet meer te boven] (1-0). Manchester City wel, zij maakten een vroege achterstand nog [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339397/city-ontsnapt-bij-nederlands-hoffenheim-dybala-steelt-de-show/,_blank,ongedaan]. Verder kwam José Mourinho [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339405/opnieuw-domper-mourinho-lyon-in-leeg-stadion-gelijk/,_blank,wederom niet] tot een overwinning. 

Van Bommel beschikt over fitte PSV-selectie voor Inter-thuis

Mark van Bommel kan voor het tweede duel in de Champions League beschikken over een bijna compleet fitte selectie. De Eindhovenaren trainden dinsdag met een complete groep voor het laatst richting de ontmoeting met Internazionale en alleen Maximiliano Romero en Ryan Thomas waren niet van de partij. Verder wil de coach [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339382/van-bommel-wil-winnen-moeten-proberen-te-overwinteren/,_blank,overwinteren] met PSV en hoopt Jeroen Zoet [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339381/zoet-willen-heel-graag-laten-zien-dat-we-beter-geworden-zijn/,_blank,progessie] te tonen. 

Cech maand langs de kant bij Arsenal met hamstringblessure

Arsenal moet het de komende weken doen zonder Petr Cech. De 36-jarige doelman viel afgelopen weekend uit tegen Watford (2-0 winst) en heeft in die ontmoeting een hamstringkwetsuur opgelopen. De goalie moet een kleine maand toekijken bij The Gunners.

De Vrij op zijn hoede voor PSV: "Vooral voorin zijn ze erg sterk"

Stefan de Vrij is op zijn hoede voor PSV. De verdediger van Internazionale keert woensdagavond terug op voor hem bekend terrein. De Nederlander heeft zijn ploeggenoten gewaarschuwd voor de Eindhovenaren en wilde voorafgaand aan de ontmoeting in de Champions League het liefst niet meer terugdenken aan de 10-0, de cijfers waarmee hij ooit met Feyenoord verloor in het Philips Stadion.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen