De Ligt en Mazraoui tonen blijdschap na remise tegen Bayern

2 oktober 2018, 23:18

Matthijs de Ligt kon zijn geluk niet op na het knappe gelijkspel van Ajax tegen Bayern München in de Champions League. Toch was de captain van de Amsterdammers ergens ook níet helemaal tevreden: volgens hem zat er namelijk meer in dan de 1-1 in München. "We hebben kansen gehad om te winnen", was zijn analyse.

"We hebben als team geweldig gespeeld. Stuk voor stuk blonken we uit", oordeelde De Ligt tegenover Veronica meteen na het duel. "Op voorhand teken je voor een punt, maar behoudens de eerste minuten hebben we geweldig gespeeld. De eerste fase waren we slordig, daarna kwam de schwung erin. Op deze voet moeten we door."

Hoewel Ajax al op vier punten en bovenaan in Groep E staat, wilde De Ligt niet te hard juichen. "We zijn nog nergens. Hoewel we eigenlijk uit Pot 3 komen achter Benfica, gaan we voor het hoogst haalbare. Dat is overwinteren in de Champions League", aldus De Ligt, die ook al uitkijkt naar de return in Amsterdam tegen Bayern. "Bayern-uit kun je tevreden zijn met een punt, maar we hebben eigenlijk nog een appeltje met ze te schillen."

Mazraoui blij

Ook Noussair Mazraoui was ontzettend blij, onder meer met zijn eerste doelpunt namens Ajax. Volgens hem zat de treffer al een tijdje aan te komen, omdat hij wat vaker schoot. "Maar dat je dan juist vandaag scoort...daar heb ik geen woorden voor", aldus de doelpuntenmaker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen