Dybala na hattrick: "Een speler zoals ik wil natuurlijk altijd spelen"

2 oktober 2018, 21:36

Paulo Dybala stal dinsdagavond de show bij Juventus. Bij afwezigheid van Cristiano Ronaldo maakte de Argentijn een hattrick namens de Oude Dame tegen Young Boys (3-0) in de Champions League en daar was de aanvaller erg blij mee. De laatste weken werd hij namelijk nog weleens gepasseerd. "Een speler zoals ik, wil natuurlijk altijd spelen."

Dat vertelde hij na de 3-0 overwinning op Young Boys. "Dit is een wedstrijd die graag wilde hebben. Het team deed de juiste dingen, we waren goed gefocust", vond de hoofdrolspeler, die nog zeker niet in paniek is na een mindere start van zichzelf bij Juventus. "Vorig seizoen had ik juist het tegenovergestelde. Toen begon ik met veel doelpunten, maar verloor ik de vorm gedurende het seizoen." 

Dat hij niet blij was om op de bank te zitten, liet de Argentijn wel merken. "Doordat ik uit het team werd gelaten, moest ik harder werken en weer in betere vorm komen. Daar ben ik volledig mee bezig", aldus Dybala, die het wel jammer vond dat Ronaldo niet meespeelde. "Het spel is makkelijker met hem in het team, maar we zijn sowieso een geweldig team. Met en zonder hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen