Robben, Lewandowski, Müller en Ribery in de basis van Bayern

2 oktober 2018, 19:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bayern München start in de Champions League-ontmoeting met Ajax op volle oorlogssterkte. Arjen Robben staat dus in de basis bij Der Rekordmeister, dat verder met Franck Ribéry, Robert Lewandowski en Thomas Müller sowieso aanvallend begint. Ook achterin staan met Mats Hummels, Jerôme Boateng en Manuel Neuer in het doel de bekende, sterke namen in de basis. Spelmaker James Rodriguez begint wel op de bank.

Ajax kan dus de borst natmaken tegen Der Rekordmeister, die afgelopen vrijdag tegen Hertha BSC nog met onder anderen Niklas Süle, Renato Sanches en Rodriguez begon. Ditmaal kiest trainer Niko Kovac dus voor enkele andere spelers, die hem tegen Benfica nog de 0-2 zege bezorgden. Alleen Rodriguez en Sanches stonden destijds in de basis, boven Müller en Thiago, die ditmaal wel vanaf de aftrap beginnen.

Erik ten Hag kiest bij Ajax voor een bijzondere opstelling: bij afwezigheid van Frenkie de Jong, is er een plek ingeruimd voor Maximilian Wober. De Oostenrijkse verdediger start naast Matthijs de Ligt, waardoor Daley Blind opschuift naar het middenveld. Verder begint de coach zonder diepe spits, waardoor Klaas-Jan Huntelaar én Kasper Dolberg op de bank beginnen in München. Daarom start Donny van de Beek wel in het team.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen