Spalletti looft Van Bommel en PSV, maar gaat vol voor zege

2 oktober 2018, 19:34   Bijgewerkt: 2 oktober 2018, 19:43

Luciano Spalletti heeft de loftrompet gestoken over PSV en diens trainer Mark van Bommel. De Italiaan is vol lof over de oefenmeester van de Eindhovenaren en noemde hem zelfs een 'geboren trainer'. Verder is de trainer niet tevreden als zijn ploeg woensdagavond verliest of gelijkspeelt: de coach gaat vol voor een overwinning op PSV. "We moeten inzetten om hier voor de overwinning te gaan."

Tijdens het persmoment ging de coach in op de ontmoeting met PSV. "Vanuit fysiek oogpunt hebben ze een sterke ploeg, maar ook beschikken ze over veel individuele kwaliteiten", wist Spalletti, geciteerd door corrieredellosport. "Ze spelen het voetbal zoals hun coach Van Bommel dat wil en zoals hij vroeger ook speelde." Dat Van Bommel goed presteert, verbaast Spalletti niet. "Hij is een geboren trainer. Dat zag je in zijn karakter als voetballer."

Verder ging Spalletti ook in op de prestatie van PSV in Barcelona, dat in het eerste groepsduel met 4-0 te sterk was. "Ze hebben spijt dat ze zoveel ruimte gegeven hebben aan Barcelona", liet de trainer weten. Veel veranderen doet de trainer zelf overigens niet. "Tot dusver was het niet nodig om tijdelijk af te stappen van de 4-2-3-1-opstelling. Dus het tactische systeem laten we ook tegen PSV in tact."

Ook liet Spalletti weten dat Danilo D'Ambrosio en Sime Vrsaljko vermoedelijk fit genoeg zijn om te spelen tegen PSV. "Maar ze hebben pas enkele groepstrainingen meegedaan, dus het is moeilijk om te zeggen of ik ze ook zal gebruiken." Afgelopen weekend kregen veel Inter-sterren rust, onder wie Mauro Icardi, Milan Skriniar, Ivan Perisic, Marcelo Brozovic en Matías Vecino. Dat vijftal wordt voor woensdagavond weer terug in de Italiaanse basiself verwacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen