PSV gaat snel om tafel met Rosario: "Willen contact openbreken"

2 oktober 2018, 18:18

PSV gaat snel om tafel met Pablo Rosario. De middenvelder is een van de revelaties van dit seizoen bij de Eindhovenaren, die hem daarvoor met een nieuw contract willen belonen. "Wij gaan snel met hem in gesprek om het contract open te breken, absoluut", verzekert technisch directeur John de Jong.

Afgelopen week werd De Jong officieel aangesteld als de opvolger van Marcel Brands, nadat hij die functie eerder op interim-basis vervulde. "Ik ben blij dat er steeds meer jongens vanuit de opleiding doorbreken bij PSV. Ik hoop dat ik dat ook kan voortzetten", vertelt hij tegenover Omroep Brabant. De 21-jarige Rosario wordt momenteel veelvuldig geroemd in de media en werd door bondscoach Ronald Koeman opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal.

De Jong is sinds kort dus de nieuwe technische man bij PSV en heeft het goed naar zijn zin binnen die functie. "Het is druk en iedereen kijkt naar je, maar dat hoort erbij. Je moet zorgen dat er een goede selectie samengesteld wordt, dus daar komt wel druk bij kijken", aldus De Jong. Momenteel geeft De Jong de zeventienjarige Braziliaan Reinaldo Nascimento Satorno (17) een kans: hij loopt een proefperiode.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen