Ancelotti snapt niets van aanstelling scheidsrechter Kassai

2 oktober 2018, 17:53

Carlo Ancelotti is bepaald niet te spreken met de scheidsrechter die hij met Napoli aangewezen heeft gekregen. Viktor Kassai heeft de leiding over de Champions League-ontmoeting met Liverpool en de Italiaanse coach heeft een nogal vervelend verleden met de arbiter en is dat duidelijk nog niet vergeten. De Hongaar floot het duel tussen Bayern München en Real Madrid in 2017, waarin Der Rekordmeister werd uitgeschakeld (4-2). Kassai speelde een ongewilde hoofdrol.

"Zijn aanstelling verrast me. Tijd heelt veel wonden, maar in dit geval zit er veel te weinig tijd tussen de wedstrijden", sprak Ancelotti duidelijke taal in aanloop naar de wedstrijd. Arturo Vidal kreeg destijds rood en een doelpunt van Cristiano Ronaldo werd goed gekeurd, terwijl de Portugees duidelijk buitenspel stond. Ancelotti is de wedstrijd nog niet vergeten. "Kassai herinnert me nog altijd aan die slechte avond."

Een goed resultaat is voor Napoli bovendien cruciaal: in de vorige ronde speelden de Italianen gelijk tegen Rode Stel Belgrado (0-0), wat naast Paris-Saint Germain en Liverpool de zwakste broeder is in de poule. Dus weet Ancelotti wat hem en zijn ploeg te doen staat. "Na die remise zullen we vol voor de overwinning moeten gaan", aldus de coach.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen