Tottenham zonder Eriksen, Alli en Vertonghen tegen Barcelona

2 oktober 2018, 17:30

Tottenham Hotspur mist een handvol spelers tijdens het Champions League-duel met FC Barcelona woensdagavond. Onder meer Christian Eriksen, Jan Vertonghen en Mousa Dembélé zijn niet van de partij bij de Engelsen, terwijl ook middenvelder Dele Alli en verdediger Serge Aurier ontbreken. Daardoor moet trainer Mauricio Pochettino flink puzzelen, al is er onder de lat ook goed nieuws.

Hugo Lloris, die lang met blessures kampte, is weer namelijk inzetbaar. En omdat Michel Vorm nog altijd niet fit genoeg is om te spelen, is dat goed nieuws. Vertonghen (hamstring), Dembélé (dijbeen) en Eriksen (onderbuik) vallen echter allemaal af voor het belangrijke duel in de Champions League. Aurier (dijbeen) en Alli (hamstring) zijn al wat langer uit de running.

Ook bij FC Barcelona is niet iedereen helemaal fit: Samuel Umtiti is geschorst, maar daarnaast ook geblesseerd. Afgelopen weekend moest Sergio Roberto met pijntjes naar de kant, hij is zodoende een twijfelgeval. Lionel Messi en Sergio Busquets, zij kregen afgelopen weekend rust van Ernesto Valverde waardoor de Catalanen niet verder kwamen dan een gelijkspel in La Liga, zijn wel uitgerust.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen