Van Bommel wil winnen: "Moeten proberen te overwinteren"

2 oktober 2018, 15:22

In de Eredivisie heeft PSV alle wedstrijden nog gewonnen en ook in de Champions League moeten er nu punten worden gepakt. De Eindhovenaren nemen het woensdag op tegen Internazionale, dat al op drie punten staat in de Champions League. Volgens Mark van Bommel wordt het echter een moeilijke klus.

Balbezit hoeft niet te zeggen dat je beter bent, weet Van Bommel. "Van Inter en ook andere topploegen in Italië krijg je vaak het gevoel dat je lekker kunt meevoetballen", zegt de coach op de eigen website. "Je krijgt vrijheden en dan slaan ze plots toe. Een beetje cliché misschien, maar in Italië zie je zelden grote uitslagen. Ik zeg wel vaker dat details in het voetbal het verschil maken. Daar is dat extreem het geval."

Van Bommel speelde bij AC Milan en weet dus hoe het werkt in het Italiaanse voetbal. "Ik heb een geweldige tijd bij AC Milan gehad. Ik hield ervan om voor de club te spelen. Net als ik ervan hield om tegen Inter te spelen. Het is altijd speciaal om zo'n wedstrijd te coachen, maar dit is een andere wedstrijd en een andere competitie. Bovendien is het ook alweer zeven jaar geleden."

Er moeten woensdag punten worden gehaald, beseft Van Bommel. "Iedereen denkt: dat doen ze wel even. Zo makkelijk is het niet. Het is überhaupt al moeilijk om in de Champions League te komen. Als je er eenmaal bent moet je niet tevreden zijn met een kleine nederlaag. In tegendeel. We moeten proberen te overwinteren. Thuis en uit proberen te winnen. Hoe moeilijk ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen