De Ligt vindt komst nieuwe verdediger geen noodzaak

2 oktober 2018, 07:48   Bijgewerkt: 2 oktober 2018, 07:59

Dat er na de wedstrijd tegen PSV volop gesproken werd over het feit dat Ajax een nieuwe centrumverdediger nodig heeft, vindt Matthijs de Ligt wat opportunistisch. De aanvoerder van de Amsterdammers ziet zelf de noodzaak van een nieuwe centrumverdediger niet en maakt zich geen zorgen over de verdediging.

Er werd na de 3-0 nederlaag in Eindhoven volop gesproken over een nieuwe centrumverdediger voor Ajax, maar De Ligt vindt dat niet nodig. "Je kunt niet op basis van één wedstrijd zeggen dat je weer iemand moet kopen. Voor PSV-Ajax heb ik daar niemand over gehoord, dus dit is een beetje de waan van de dag", klinkt de reactie van de verdediger tegen De Telegraaf.

De captain is een vaste waarde, net als Daley Blind. Daarachter heeft Ajax nog genoeg keuze, vindt de verdediger. "We hebben ook een aantal heel goede opties: Max Wöber, Perr Schuurs, Sven Botman en Frenkie als het nodig is. Perr krijgt de tijd om zich te ontwikkelen en is een goede verdediger die de eerste maanden al goed meekomt. Ik weet zeker dat hij binnen korte tijd vast bij de selectie komt en indien nodig mijn plek zou kunnen overnemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen