Huntelaar over Robben: "Hij moet naar Ajax komen"

1 oktober 2018, 23:25

Klaas-Jan Huntelaar heeft Arjen Robben in aanloop naar het Champions League-duel tussen Bayern München en Ajax van advies voorzien over zijn toekomst. Volgens de spits (35) moet Robben (34) de Amsterdamse club komen te versterken. "Voor de competitie zou het geweldig zijn als zo'n speler terugkomt."

In gesprek met BILD acht Huntelaar de kans niet groot dat Robben daadwerkelijk naar de Johan Cruijff Arena komt. "Hij heeft voor PSV gespeeld, dus ik kan me voorstellen dat hij meer naar PSV neigt. Of naar FC Groningen, zijn thuisclub. Maar hij moet naar Ajax komen!" De oud-spits van Schalke 04 zou een terugkeer van Robben toejuichen. "Voor de competitie zou het geweldig zijn als zo'n speler terugkomt. Dat zou fantastisch zijn."

The Hunter omschrijft Robben als een geweldige gozer. "Hij heeft voor de wedstrijd al een wedstrijd gespeeld. Het maakt niet uit wat er gebeurt, hij heeft altijd honderd procent." Mede daardoor denkt Huntelaar niet dat Robben al aan stoppen denkt. "Eigenlijk zou ik dat moeten zijn", doelt de spits op zichzelf. "Ik heb honderd wedstrijden meer gespeeld dan hij."

De twee generatiegenoten staan dinsdag weer eens tegenover elkaar in een wedstrijd. Dan neemt het Bayern van Robben het op tegen Huntelaar en co. De wedstrijd in de Allianz Arena begint om 21.00 uur.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen