Tegenvallende pot Jong FC Utrecht en MVV eindigt doelpuntloos

Tegenvallende pot Jong FC Utrecht en MVV eindigt doelpuntloos

1 oktober 2018 – Met een 0-0 gelijkspel zijn Jong FC Utrecht en MVV Maastricht maandagavond bijzonder weinig opgeschoten in de Eerste Divisie. De gasten hadden iets meer recht op drie punten dan de beloftes uit Utrecht, maar wisten de enkele kansen die ze kregen niet te benutten. Over het duel in de Galgenwaard zullen later geen bestsellers van jewelste geschreven worden. MVV had de beste kansen op een doelpunt, maar onder meer twee afstandsschoten van de Belgische middenvelder gingen over het doel van Thijmen Nijhuis en ook spits Anthony van den Hurik kwam ondanks mogelijkheden niet tot scoren. Jong FC Utrecht zette daar eigenlijk bar weinig tegenover.

Het duel werd overigens gespeeld zonder uitsupporters in het stadion. 'Fans' van MVV misdroegen zich vorige week in het bekerduel tegen FC Utrecht en daardoor werd besloten dat er geen supporters uit Maastricht welkom waren tijdens de wedstrijd. 

Door het gelijke spel stijgen beide ploegen niet op de ranglijst. De gasten uit Maastricht blijven op een negende plek staan, terwijl de Utrechtse jongelingen voorlopig de zestiende plaats bezetten in de Eerste Divisie.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 12 augustus 2020

  2. dinsdag 11 augustus 2020

  3. maandag 10 augustus 2020