Tadic acht Ajax kansrijk tegen 'CL-favoriet Bayern'

1 oktober 2018, 20:35

Volgens Dusan Tadic is Ajax zeker niet kansloos tijdens het Champions League-duel tegen Bayern München. De Serviër stelde zich op de persconferentie nederig op ten opzichte van de Duitse opponent, maar weet ook dat de Amsterdammers kansen krijgen. "Ik denk dat we ze vanaf het begin onder druk moeten zetten."

De voorbereiding van Ajax verliep verre van optimaal. De selectie liep bijna drie uur vertraging op vanwege een storing op luchthaven Schiphol. Tadic wil er niet te zwaar aan tillen. "Sommigen waren aan het slapen en anderen voerden een goed gesprek. Het was niet fijn, maar dat moeten we gewoon snel vergeten. We hebben nog genoeg tijd om ons voor te bereiden op de wedstrijd."

Het blijft immers de Champions League en Tadic vindt het mooi op om het hoogste niveau uit te komen met Ajax. "We hebben hard gewerkt om de Champions League te bereiken en het is prachtig om tegen een van de grootste clubs ter wereld te spelen."

De vice-captain denkt dat Bayern een grote kans maakt om het miljardenbal daadwerkelijk te beginnen en ziet de Duitsers daarom ook als de favoriet. Toch is hij strijdlustig. "Bayern is een van de favorieten voor de Champions League, maar wij zijn zeker niet kansloos. Ik denkt dat we ze vanaf het begin onder druk moeten zetten."

Lees ook: Ten Hag over Frenkie de Jong: "Is nog een groot vraagteken"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen