Batshuayi blust brandje en focust zich 'voor 10.000% op Valencia'

1 oktober 2018, 19:30

Rode Duivel Michy Batshuayi heeft al twitterend de Spaanse gemoederen bedaard. De spits van Valencia, die wordt gehuurd van Chelsea, baarde in Spanje opzien door een interview in de Times waar hij insinueerde Valencia slechts als een als een tijdelijke stop te zien.

"Ik ben niet van plan definitief bij Valencia te blijven", zei de aanvaller onlangs in The Times. In Spanje viel die quote niet in goede aarde en al het andere dat gezegd werd in het gesprek werd niet opgepikt. Via Twitter heeft Batshuayi, in het Spaans nota bene, tekst en uitleg gegeven.

"Ik heb ook gezegd dat ik me voor 10.000% op Valencia focus", valt er te lezen op het sociale medium. "Ik wilde enkel en alleen naar Valencia gaan. Ik wil hier elke keer dat ik het shirt aantrek, tonen wat ik allemaal kan. Het vertrouwen dat ik hier heb gekregen, is uniek. Dat moet duidelijk worden op het veld."

De Belg kwam vooralsnog tot slechts één treffer in La Liga. Daar had hij zeven potjes voor nodig. Ook in het eerste duel in de Champions League kwam de huurling nog niet tot scoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen