Van Dijk over rouleren van Klopp: "Je moet het begrijpen"

1 oktober 2018, 18:58

Volgens Virgil van Dijk is het roulatiesysteem van Jürgen Klopp bij Liverpool een uitstekend middel om het drukke Engelse schema behapbaar te maken. De afgelopen weken sleutelde de Liverpool-manager aan zijn elftal en volgens de Oranje-international is dat logisch: "We hebben ieders hulp hard nodig."

Bij het Carabao Cup-duel met Chelsea stonden er maar liefst acht nieuwe namen op het veld van Anfield. Afgelopen zaterdag nam Liverpool het wederom op tegen The Blues, maar toen koos Klopp weer voor de gebruikelijke namen. "Je moet het begrijpen", vertelt Van Dijk in gesprek met The Telegraph. "Anders is het beter dat je vertrekt. We willen allemaal maar één ding. We willen succesvol zijn."

Van Dijk weet dat een brede selectie daarvoor noodzakelijk is. Hij realiseert zich dat hij niet elke wedstrijd gaat spelen dit seizoen. "Het wordt een lang seizoen met heel veel wedstrijden. We hebben ieders hulp hard nodig. Dat is ook onze kracht."

Volgens Engelse media voert Klopp in het Champions League-duel tegen Napoli ook weer wat wijzigingen door ten opzichte van het Premier League-duel van dit weekend. Zondag wacht immers weer een topduel, want dan staat het duel met medekoploper Manchester City op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen