John de Jong volgt Brands op als technisch manager bij PSV

1 oktober 2018, 18:14

John de Jong is definitief de opvolger van Marcel Brands als technisch manager van PSV. De oud-prof treedt per direct toe tot de directie van de koploper van de Eredivisie. "Er ligt een mooie, stevige basis en ik kijk er naar uit om in deze functie verder te gaan."

De Jong vervulde de rol als technisch manager al op interim-basis. Op de website van de club geeft hij aan dat hij die periode positief heeft ervaren. "Er ligt een mooie, stevige basis en ik kijk er naar uit om in deze functie verder te gaan." De voormalig profvoetballer is enthousiast over zijn kans bij PSV. "Ik krijg bij PSV de ruimte om deze functie op mijn manier in te vullen. Ik zie het als een mooie kans om in deze meer beleidsmatige en strategische rol bij PSV verder te gaan."

Ook algemeen directeur Toon Gebrands legt uit waarom de club graag wilde dat John de Jong de opvolger van Marcel Brands zou worden. "John wist als hoofdscout tot in detail wat de technische plannen waren en dat is essentieel gebleken in het invullen van zowel de staf als de selectie."

Zodoende heeft PSV een definitieve opvolger voor de naar Everton vertrokken Marcel Brands. De Jong begint zo aan zijn achttiende jaar in Eindhoven. Tussen 2000 en 2008 was bij speler bij PSv, waarna hij verder ging als (hoofd)scout.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen