Mourinho haalt op persconferentie wederom hard uit naar spelers

1 oktober 2018, 16:00

Manchester United beleeft onder leiding van José Mourinho de slechtste competitiestart in 29 jaar. Volgens de Portugese oefenmeester is dat niet alleen zijn schuld en hij haalde daarom weer hard uit naar zijn spelers en de club. "Sommige spelers geven er meer om dan anderen."

In aanloop naar het Champions League-duel met Valencia heeft Mourinho zijn woordje klaar over de slechte start in de Premier League. De coach is van mening dat niet iedereen binnen de club even hard baalt van het vele puntverlies. "Sommige spelers geven er meer om dan anderen", klinkt het op de persconferentie. De prestatie is het gevolg van vele factoren."

Engelse media speculeren al over een vertrek van de Portugees, maar daar wil hijzelf niets over loslaten. Op de vraag of Mourinho met Ed Woodward, de vice-directeur van de club, heeft gesproken over zijn toekomst, antwoordt de manager geïrriteerd. "Dat is een privézaak. Ik vraag ook niet met wie jij allemaal praat."

Dankzij de nederlaag tegen West Ham United van afgelopen weekend verbrak United haar eigen 'clubrecord' qua slechte seizoensstarten. Binnen de selectie heeft vooral oud-reserveaanvoerder Paul Pogba het geregeld [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339079/beelden-pogba-kijkt-mourinho-wel-heel-vuil-aan/,_blank,aan de stok] met de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen