Sparta en Excelsior Maassluis blijven samenwerken met jeugd

1 oktober 2018, 12:22

De jeugdopleiding van Sparta blijft samenwerken met die van tweede divisionist Excelsior Maassluis. Het contract tussen beide clubs is met drie seizoenen verlengd, melden de Rotterdammers via de officiële kanalen. "De club werd in 2017 nog uitgeroepen tot club met beste jeugdopleiding van Nederland, wat bevestigt hoe hoog het niveau van hun opleiding is", aldus hoofd jeugdopleiding Dolf Roks (foto).

"Met Kevin Vink, Pieter Langedijk, Wouter Gudde en Sieme Zijm zijn er veel Spartanen geweest met een verleden bij Excelsior Maassluis, bij Jong Sparta maken nu ook Kevin Ringeling en trainer Jeroen Rijsdijk deel uit van dit lijstje. Wij zijn dus gelukkig de samenwerking voort te zetten", vervolgt Roks op de website van Sparta.

Ook Excelsior Maassluis is content met de vernieuwde samenwerking. "De onderlinge relatie is erg goed, de samenwerking met Sparta heeft de club veel gebracht. Als tweede divisionist die veel waarde hecht aan haar opleiding, is het samenwerken met Sparta erg waardevol", stelt clubvoorzitter Gert-Jan Bunt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen