FC Volendam stelt De Koning aan als opvolger van Salden

1 oktober 2018, 10:44

Hans de Koning maakt het seizoen bij FC Volendam af. De 58-jarige trainer volgt de zaterdag ontslagen Misha Salden op. Dat meldt de nummer negentien van de Eerste Divisie maandagochtend via de officiële kanalen. De Koning was van 2012 tot 2015 ook al drie seizoenen trainer van Volendam. In die tijd was hij twee keer dichtbij promotie naar de Eredivisie.

De Koning moet Volendam uit de sportieve malaise trekken. Het Andere Oranje wist tot nu toe geen enkel competitieduel te winnen, terwijl de Eerste Divisie al zeven wedstrijden onderweg is. Alleen hekkensluiter FC Dordrecht doet het op dit moment slechter dan Volendam.

Met De Koning stelt Volendam een zeer ervaren Eerste Divisie-trainer aan. In het verleden was hij werkzaam bij Fortuna Sittard, TOP Oss, AGOVV, Helmond Sport, Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk. De Koning werd in januari aangesteld als trainer van RKC, waar hij de ontslagen Peter van den Berg opvolgde. Maar de samenwerking duurde niet langer dan een klein half jaar.

Mogelijk gaat De Koning samenwerken met Salden. Volendam wil hem graag behouden als technisch manager. Hij heeft daarvoor een paar dagen bedenktijd gekregen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen