Vermeer over blessure Matavz: "Rillingen liepen over mijn rug"

1 oktober 2018, 08:32

Kenneth Vermeer was onder de indruk van de blessure van Tim Matavz. De keeper had in eerste instantie niet in de gaten dat de aanvaller van Vitesse geblesseerd was, maar kwam de spits snel ten hulp toen hij doorhad hoe ernstig het was. "Totdat ik naar zijn been keek. Dat stak recht naar buiten. Het zag er heel lelijk uit", aldus de goalie.

Tegenover het Algemeen Dagblad kijkt hij terug op het vervelende moment. "Hij kon niets meer zeggen, alleen maar schreeuwen. De rillingen liepen over mijn rug", aldus de keeper, die zelf eerder ook met een zware achillespeesblessure kampte. "Ik was druk bezig om de verzorgers van Vitesse het veld in te krijgen, maar het duurde lang voordat het spel stillag."

Ook verdediger Eric Botteghin dacht eerst dat het wel mee viel. "Totdat ik hem op het veld zag liggen. Toen ik zijn been zag, was ik in shock. Het zag er niet goed uit", aldus de Braziliaanse verdediger van Feyenoord. Hoewel een officiële diagnose nog niet is gesteld, liet trainer Leonid Slutsky weten dat Matavz een gebroken been heeft opgelopen. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen