Gisteren gemist: beenbreuk Matavz, Van Persie oneens met kaart

1 oktober 2018, 00:30   Bijgewerkt: 30 september 2018, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 30 september.

Dramatisch duel Vitesse: Matavz breekt onderbeen

Vitesse-spits Tim Matavz heeft zondagmiddag zijn onderbeen gebroken tijdens het treffen met Feyenoord. Zijn trainer, Leonid Slutsky, bevestigt na afloop van het verloren duel in De Kuip (2-1) dat de spits de komende tijd uit de roulatie is. Niet alleen Matavz, ook Roy Beerens viel uit tegen Feyenoord.

Van Persie vindt rode kaart onterecht: "Ik schamp hem"

Robin van Persie vindt dat Serdar Gözübüyük hem zondagmiddag een onterechte rode kaart gegeven. De aanvaller van Feyenoord werd in de slotfase van het duel met Vitesse (2-1) van het veld gestuurd nadat hij overtreding op Max Clark had begaan. Even daarvoor had Van Persie zijn ploeg nog op voorsprong gebracht.

AC Milan pakt weer eens volle buit na drie remises op rij

AC Milan is er na drie gelijke spelen op rij in geslaagd om weer een wedstrijd in de Serie A te winnen. De club uit Milaan was in Reggio Emilia met 1-4 te sterk voor Sassuolo. Het team van trainer Gennaro Gattuso stijgt door de zege naar de tiende plaats.

Van Persie verwacht niet meer te worden opgeroepen voor Oranje

Robin van Persie denkt zijn laatste wedstrijd in het Nederlands elftal te hebben gespeeld. De 35-jarige spits van Feyenoord wordt de laatste tijd steeds vaker in verband gebracht met een terugkeer in Oranje, maar zelf verwacht hij niet dat bondscoach Ronald Koeman hem oproept.

Ontslag dreigt voor Cocu na beschamende nederlaag

Phillip Cocu moet vrezen voor zijn baan als trainer van Fenerbahçe. De trainer incasseerde zondagavond de zoveelste dreun in zijn eerste maanden in Turkse dienst. De topclub leed een beschamende 3-0 nederlaag tegen Rizespor, een club die vorig seizoen nog uitkwam op het tweede niveau van Turkije. De positie van Cocu lijkt onhoudbaar na de zesde nederlaag van het seizoen.

Doelpunt en assist voor De Guzman bij Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt heeft zondagmiddag voor eigen publiek afgerekend met Hannover 96. De club van Jonathan de Guzman en Jetro Willems won met 4-1 en stijgt daardoor naar de tiende plaats in de Bundesliga. De Guzman kende een goede middag en was bij twee doelpunten betrokken. Willems kwam vlak voor tijd als invaller binnen de lijnen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen