Cocu hekelt instelling spelers na nieuwe nederlaag Fenerbahçe

30 september 2018, 23:42

Phillip Cocu heeft voor de tweede keer in korte tijd geklaagd over de instelling van zijn spelers. Fenerbahçe ging zondag met 3-0 onderuit tegen het gepromoveerde Rizespor, waardoor de Turkse topclub slechts veertiende staat in de SüperLig. Een slechte instelling van zijn spelers ligt volgens Cocu ten grondslag aan de zeperd.

"Je kan goed voetballen en je kan slecht voetballen, maar het begint allemaal met de juiste instelling", citeert Voetbal International de oud-trainer van PSV. "Zeker in de eerste helft had de tegenstander meer wil om te winnen dan wij. In twaalf minuten tijd krijgen we drie tegendoelpunten en verliezen we de wedstrijd."

De nederlaag tegen Rizespor was voor Cocu de zesde nederlaag in tien wedstrijden. "Ik ben ontzettend teleurgesteld door deze ontwikkeling en deze prestatie, zeker vanwege de situatie waar wij als ploeg in zitten. We moeten nu opnieuw onze excuses aanbieden aan al onze fans die deze wedstrijd hebben gezien. Dit is niet de manier waarop we moeten voetballen."

Ali Y?ld?r?m Koç, de voorzitter van Fenerbahçe, bood na de nederlaag ook al zijn excuses aan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen