De Graafschap-publiek steekt Tutuarima hart onder de riem

30 september 2018, 23:17

Supporters, spelers, technische staf en iedereen met een De Graafschap-hart heeft de afgelopen twee weken meegeleefd met Jordy Tutuarima. Hij werd onlangs vader van een tweeling, maar één van de twee meisjes redde het niet. Zondag keerde Tutuarima terug op het wedstrijdveld.

Na een uur spelen was Tutuarima op. Hij kon niet meer verder en werd gewisseld. Dat kwam de verdediger op veel applaus te staan. Ook na de wedstrijd tegen Willem II (2-1) werd Tutuarima met open armen ontvangen door het aanwezige publiek. "De jongens, de ploeg, de supporters.. ze hebben me gesteund. Dat is iets wat je niet vaak meemaakt in de voetballerij. Ik heb elke dag contact gehad met de jongens. De Graafschap is een warme en mooie club", zegt hij tegen FOX Sports.

Trainer Henk de Jong is trots op de wijze waarop Tutuarima is opgevangen door het publiek. "We hebben moeilijke weken gehad, ook door privésituaties. Gelukkig zijn we door in de beker en al met al ben ik blij met deze week. Ook omdat we op een mooie manier afscheid konden nemen van de kleine meid van (Jordy) Tutuarima. Het was heel mooi wat er net met het publiek gebeurde. Ik ben trots op die dingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen