Ontslag dreigt voor Cocu na beschamende nederlaag

30 september 2018, 19:58   Bijgewerkt: 30 september 2018, 23:45

Phillip Cocu moet vrezen voor zijn baan als trainer van Fenerbahçe. De trainer incasseerde zondagavond de zoveelste dreun in zijn eerste maanden in Turkse dienst. De topclub leed een beschamende 3-0 nederlaag tegen Rizespor, een club die vorig seizoen nog uitkwam op het tweede niveau van Turkije. De positie van Cocu lijkt onhoudbaar na de zesde nederlaag van het seizoen.

In de vorige speelronde pakte Fenerbahçe nog een punt tegen Besiktas, maar zondag bleek dat de gifbeker nog niet leeg is. Na een helft spelen keek de ploeg van Cocu al tegen een 3-0 achterstand aan. De oud-trainer van PSV bracht in de rust nog spits Michael Frey binnen de lijnen, maar hij kon ook niet zorgen voor een ommekeer.

Fenerbahçe bevindt zich na zeven speelrondes op de veertiende plaats in de Turkse SüperLig. Niet alleen in de competitie, maar ook in Europa presteert het team van Cocu ondermaats. Fenerbahçe plaatste zich niet voor de Champions League en ging in het eerste groepsduel van de Europa League met 4-1 onderuit tegen Dinamo Zagreb.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen