Spoorboekje: Aké versus Van Aanholt en Riedewald en ErediVisie

Spoorboekje: Aké versus Van Aanholt en Riedewald en ErediVisie

1 oktober 2018 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 1 oktober.



Specials

ErediVisie
PSV heeft ook na zeven wedstrijden nog altijd de ongeslagen status behouden, achtervolger Ajax volgde het winnende voorbeeld, zij het met moeite. In Heerenveen weten ze nog steeds niet wat winnen is, want in het Abe Lenstra Stadion kwam wéér geen zege. Hoe anders is dat in Almelo, waar de fans Heracles ook haar vierde thuiswedstrijd van dit seizoen winnend afsloot. Maar er viel nog veel meer op in onze wekelijkse rubriek. 

Wedstrijden

Jong FC Utrecht - MVV Maastricht (20.00 uur)
Normaliter geen bijzondere pot in de Eerste Divisie, maar na de bekerwedstrijd van afgelopen week heeft het duel wel een pikant randje. Limburgse supporters misdroegen zich namelijk na de uitschakeling tegen het 'grote' FC Utrecht, waardoor er geen uitfans welkom zijn bij de wedstrijd. Verloopt ditmaal wel alles rustig rondom het duel?

AFC Bournemouth - Crystal Palace (21.00 uur)
Het duel tussen de Nederlandse verdedigers belooft een spectaculair duel. Nathan Aké versus Patrick van Aanholt en Jaïro Riedewald, al is die laatstgenoemde nog geblesseerd. Bij Bournemouth vielen er de laatste vijf duels twintig doelpunten te genieten, terwijl de bezoekers afgelopen week in de League Cup met 0-3 wonnen van West Bromwich Albion. Wordt het vanavond ook spectaculair? 

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong FC Utrecht - MVV Maastricht, FOX, live verslag van het duel in de Eerste Divisie
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, talkshow over het afgelopen voetbalweekend
21.00 uur: AFC Bournemouth - Crystal Palace, Ziggo Sports, live verslag van het Primera Division-duel

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 20 september 2019

  2. donderdag 19 september 2019