Dolberg klaar om concurrentie met Huntelaar aan te gaan

30 september 2018, 13:58

Kasper Dolberg lijkt weer helemaal terug bij Ajax. De Deen speelde twee (ruime) helften mee afgelopen week bij de Amsterdammers en scoorde daarin twee keer. Tegen Fortuna Sittard was het zaterdagavond bovendien een belangrijke, meteen na rust. "Het voelt goed om weer terug te zijn en doelpunten maken is waarom ik er ben. Ik ben blij dat het gelukt is."

Tegenover de NOS ging de aanvaller in op zijn medische situatie na zijn invalbeurt in Sittard. "Het is lastig om te zeggen hoe fit ik ben. Ik heb natuurlijk lang niet gespeeld, dus op hoeveel procent ik zit? Dat weet ik niet. Maar ik heb nu twee keer achter elkaar gespeeld, dat ging zonder problemen. En dat voelt goed." Dat het ook nog beloond werd met een snelle treffer, was helemaal lekker. "Zo'n eerste doelpunt is altijd belangrijk. Al hadden we hem eerder moeten maken."

Na maanden afwezigheid en blessureleed kan de Deen eindelijk weer de concurrentiestrijd aan gaan met Klaas-Jan Huntelaar. "Het is een open competitie. We willen allebei spelen, zo hoort dat ook te zijn", aldus Dolberg, die denkt dat hij een volgende wedstrijd in de basis kan starten. "Hoewel het lastig te voorspellen is, denk ik dat het fysiek kan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen