Jubilaris Van den Brom kiest voor Vlaar, wisselingen bij Zwolle

30 september 2018, 13:31

John van den Brom heeft bij zijn jubileumwedstrijd weer een basisplaats gegeven aan Ron Vlaar. De routinier komt op de plaats van Pantelis Hatzidiakos achterin bij de Alkmaarders, die verder met dezelfde namen speelt tegen PEC Zwolle als het vorige week in Groningen deed. Voor Van den Brom is het een bijzonder duel: hij zit voor de 182e keer op de bank als trainer en is daarmee recordhouder in dienst van AZ.

Ondanks dat PEC Zwolle vorige week voor de tweede keer won in de Eredivisie, heeft trainer John van 't Schip een flink aantal wissels toegepast. Sepp van den Berg (liesblessure), Clint Leemans (enkelblessure) en Zian Flemming (gepasseerd) staan allemaal niet in de basiself van de Zwollenaren. Eerstgenoemden zitten door hun blessures ook niet bij de wedstrijdselectie.

Daardoor is er ruimte in het elftal voor Gustavo Hamer, Darryl Lachman en Denis Genreau. De eerste twee waren vorige week in Emmen nog invaller, maar starten nu vanaf het begin. Bij AZ zit Vejinovic, ondanks dat hij hoopte van wel niet bij de wedstrijdselectie.

Opstelling AZ: Bizot; Van Rhijn, Vlaar, Koopmeiners, Ouwejan; Svensson, Midtsjø, Gudmundsson, Til; Johnsen, Idrissi

Opstelling PEC Zwolle: Van der Hart; Ehizibue, Lam, Van Polen, Paal; Genreau, Hamer, Dekker; Namli, Van Duinen en Van Crooy

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen