Clash tussen Real en Atlético eindigt doelpuntloos

30 september 2018, 01:42

De altijd beladen pot tussen Real Madrid en Atlético Madrid is zaterdagavond geëindigd in een teleurstellend gelijkspel. Het duel tussen de twee Madrileense grootmachten werd er weliswaar een zonder treffers, maar was desondanks de moeite waard om te kijken.

Zoals wel vaker ontpopte het duel zich tot een fel schouwspel. Er vielen een handvol kaarten en zeker Sergio Ramos mocht met een gele kaart na een tik op Angel Correa niet klagen. Real Madrid had veruit het meest de bal, maar zeker in de eerste helft wat Atlético met het duo Antione Griezmann en Diego Costa voorin dreigend. Scoren deden ze niet tegen Thibaut Courtois, die jarenlang het doel van Atlético verdedigde.

Na rust waren de meeste kansen voor Real, maar de voorhoede met Gareth Bale, Karim Benzema en Marco Asensio was niet daadkrachtig genoeg. En als er een schot op doel viel, was daar altijd Jan Oblak.

Door de doelpuntloze wedstrijd weet Real Madrid niet te profiteren van het puntverlies van FC Barcelona. De Catalanen speelden eerder vandaag met 1-1 gelijk tegen Athletic de Bilbao.