Liverpool pakt in slotfase punt in Londen tegen Chelsea

29 september 2018, 20:37   Bijgewerkt: 29 september 2018, 20:52

Met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de basis heeft Liverpool voor het eerst puntverlies geleden in de Premier League. De equipe van Jürgen Klopp stond lange tijd achter op bezoek bij Chelsea, maar dankzij een goal van Daniel Sturrigde werd het 1-1.

Eerder deze week troffen beide ploegen elkaar op Anfield voor de strijd om de League Cup. Toen besliste Hazard de wedstrijd met een fenomenale treffer in de slotfase en ook in de clash in de Premier League was de Belg in goede doen.

Liverpool had nog geen punt verspeeld in de competitie toen het op bezoek kwam bij Chelsea. De Londenaren volgden voorafgaand aan de topper op slechts twee punten. De wedstrijd ging gelijk op, maar een bevlieging van Hazard brak het duel open. De Belg zette de aanval zelf op, liep door en verschalkte keeper Alisson met een laag schot in de verre hoek: 1-0.

Hazard was na rust zelfs dichtbij zijn tweede van de avond, maar Alisson bleek ditmaal de sterkste in het duel. Zulke kansen kreeg de ploeg van Klopp ook, maar tot tweemaal toe werd er een bal van de lijn van The Blues gehaald. Een gelijkmaker leek er niet in te zitten, totdat Daniel Sturridge in de laatste minuut van de officiële speeltijd de 1-1 maakte. Dat deed hij met een ferme poeier van zeker twintig meter.

Door het gelijke spel komt Liverpool op gelijke hoogte met Manchester City, dat eerder vandaag al won. Chelsea volgt op twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen