Foutloos PSG wint wederom met speels gemak in Ligue 1

29 september 2018, 19:08

Paris Saint-Germain heeft ook de achtste competitiewedstrijd van dit seizoen gewonnen. De Parijzenaars waren op bezoek bij OGC Nice met 0-3 te sterk en blijven daardoor met afstand koploper in de Ligue 1. Het gat met nummer twee Saint-Étienne is al negen punten. 

Thomas Tuchel is met zijn PSG bezig aan een uitstekend seizoen. Buiten de nederlaag in de Champions League tegen Liverpool werd er nog geen enkel punt verspeeld en ook Nice kon daar op eigen veld geen verandering in brengen. Twintig minuten hield de thuisploeg stand, maar vanaf het moment dat Neymar de score na 0-1 tilde was de kans op een goed resultaat voor Nice wel verkeken.

PSG, dat niet eens altijd op volle kracht leek te spelen, bleef gemakkelijk overeind en besliste vlak na rust de wedstrijd via Christopher Nkunku. Daar bleef het bij in Nice, ook omdat Wylan Cyprien na een uur spelen rood kreeg. En met tien man was er al helemaal geen kruid gewassen tegen de superieure mannen uit Parijs. In de blessuretijd maakte Neymar zijn tweede van de wedstrijd: 0-3.

Door de nieuwe overwinning is het gat met runner-up Saint-Étienne al negen punten. Olympique Lyon kan, als het vanavond (zaterdag) wint van Nantes, op acht punten van PSG komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen